Saturday, October 31, 2009

1 Nov 2001 - 1 Nov 2009


friends...tlg sedekahkan al-fatihah/yassin untuk allahyarham ayahanda twin.

hr ni genap 8 tahun pemergian allahyarham ayahanda Wan Abdullah tercinta....semoga ayahanda tenang di sana dan ditempatkan bersama org2 yang beriman...amin...

maafkan segala kenakalan kami dan terima kasih utk segala-galanya...love u dad & i`ll take care ur love (my mum)...insyaallah...

Wednesday, October 14, 2009

Sunday, October 11, 2009

KAHWIN JGN XKAHWIN...

salam semua..huh....dah lama xupdate...sori yep...

hr ni, bengang btol ngan line celcom nih...2,3 hr ni lembab mcm siput tol le...bayangkan nk upload gmbr makan masa berjam-jam...ayoiii...tp demi kamu semua yg xputus asa srh aku update..so terpaksa ler...peminat ramai katakan...kui..kui.

hr ni gak..aku nk cite psl cite khwin kwn2 aku....kahwin?....best ke kahwin?..
nway....aku tgh excited gak ni...aku pun nk kahwin gak....lani, tgh excited survey brg2 hantaran, pelamin,tudung dll...act xbyk lg preparation aku ni..maklum ler aku kt penang..study pun xabis lg ni....i`allah..deepavali ni aku wat preparation btol2...ct dr jumaat-isnin...hajat dihati 4 hr tu xtido mlm pun xpe nk siapkan apa2 yg patut...beli brg2,wat hantaran,test hiv..isi borang nikah pun xlg...arghhh.....help me...!!!

xpe lah..mai kwn2 tgk gmbr2 kahwin kwn aku dan kwn kamu semua juga. majlisnya agak baru gak ler...raya ke 4 baru2 ni (bru nk cite??)...2 kenduri utk 1 hari..kenduri menyambut menantu kwn aku fazrina (kwn sek.rendah)..act ni kt rmh lelaki sbb belah pompuan jauh sgt..family dia dh berhijrah ke johor...so majlis kt sana kami xg le....yg ni majlis kt batu 23 mache..blkg rmh si org kaya Yamud...kejap jer dh jmpa rmh hubby dia..tp mula2 tgk rmh confuse gak sbb rmh tu dikelilingi pagar batu yg tinggi...mcm private sgt..ingatkan salah rmh..call kwn aku, si ina tu mmg btol le rmh tu...hi..hi..tp kami xmakan pun kt rmh dia...dh kenyang ler...b4 g, dh makan nasi lemak burung puyuh tmerah....best....so just ,minum air & ambik gmbr..tu jer...nway..layan je...
sementara menunggu si ina panggil hubby dia...kami pose dulu..diana & yah..1 sek rendah gak..2 org tu still single tau...
hubby dia still xmsuk bilik lg...xpe ler,kami pose le dulu...
dengan automatiknya apbl jumpa kwn2 lama ni..kami jd havoc..gila2 ckit...best kwn ngan ina ni....dia slumber punya org....

tu dia...hubby si ina tp aku xingat nama daa....encem orgnya...kontraktor kt ganu..


mcm2 gaya....
lps g kenduri ina...g plop kenduri kesyukuran kwn 1 sek men...fizan..kt kok lanas....husband dia nama faris...sepadan sgt pengantin baru ni...sporting btol...act masa otw nk g rmh mc jae..coz telalu syok borak2 dlm keta, rmh mc jae dh terlepas...sedar2 dh kt ketereh...terpaksa le `kona` blk lg..ish..ish...so, azan asar menyambut kedatangan kami ms smpai kt rmh jae......alhamdulillah..sampai gak kami...nway..kt bawah tu korang tgk ler gmbr2 havoc kami apl dh jumpa kwn2...
gmbr wajib ambik ngan pengantin..ni jer yg sempat aku jumpa sbb ms tu dh lewat...kema, wani, mcna, ja,ati, nori, sarah, sudin...

ntah apa yg wani tgk tu..(seronok tgk pengantin kot)

gaya ala2 manja dr kami..ati, aku, nori, diana,ja..

diana & nori..2 org ini bestfriend..best friend aku?......mesti ler kema & beno...

pose kt keta aty..

sakit kapla kna teleng tgk kamera..sudin punya pasal...

sudin & beno....beno..bakal photographer popularrrr....yg dia sembunyi kt blkg tu kamera dslr le tu...(salah satu gajet yg dh lama aku idamkan & pasti aku miliki..soon...dulu aku prnah dioffer canon D1000 baru dgn harga RM800...fresh dr kilang..tp syg aku lmbt bgtau...esoknya dh dijual..hu..hu..sedihnya....)

xpe ler..kita makan dulu..elok jer queue...ni ajaran dr dewan makan smach dulu neeh...hi..hi..

mc na, ja, jae, sarah & kema...

pelamin pengantin baru..purple..

us bersama mc jae..mana pengantin lelaki?

aku cuba menyelit tp..arghh...gagal!!!comelnya mc jae....berseri-seri..

2 merpati sejoli..nori & din

nori & jae..mana ler pengantin lelaki nih..

tu dia pengantinnya...
fizan & faris...semoga kamu berdua kekal bahagia sehingga ke akhir hayat..amin....selamat pengantin baru....